Dispositivi & Accessori
Vijfzadenbrood
Prep. 10min
Totale 1h 50min
20 sneetjes
Ingredienti
-
water500 g
-
20 g verse gistgedroogde gist (8 g)2 tl
-
extra vergine olijfolie en meer om in te vetten30 g
-
broodmeel500 g
-
zout1 tl
-
havermout50 g
-
gemengde zaden en pitten (sesam, lijnzaad, zonnebloem, pompoen, maanzaad), en meer om te bestrooien (zie tip)150 g
-
honing30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 sneetje
Proteine
10 g
Calorie
1289 kJ /
308 kcal
Grassi
13 g
Fibre
4.9 g
Carboidrati
36 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Het basiskookboek
174 ricette
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Knapperig brood
Nessuna valutazione
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nessuna valutazione
Melkbrood
2h 20min
Basis brooddeeg
5min
Brood van gierstmeel
2h 35min
Snel brood
50min
Speltbrood
1h 45min
Brood met olijven
2h 20min
Thaise rode curry
1h
Boerenbrood
2h
Detoxsapje met appel en peer
10min
Basisrecept Brood
3h