Dispositivi & Accessori
Kerstman macarons
Prep. 1h 10min
Totale 3h 20min
40 stuks
Ingredienti
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
6.7 mg
Proteine
1 g
Calorie
276 kJ /
66 kcal
Grassi
3.2 g
Fibre
0.4 g
Grassi saturi
1.3 g
Carboidrati
8.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feesttafel
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Bananensticks met chocoladecoating
Nessuna valutazione
Carnaval maskers
1h 45min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Nessuna valutazione
Soezendeeg
2h
Snel bladerdeeg
1h 20min
Spookachtige snacks
1h 15min
Meringue spoken
12h 25min
Chocolade salami
3h 10min
Amandel Spritz-koekjes
1h
Banketbakkersroom
15min