Dispositivi & Accessori
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Prep. 50min
Totale 1h 30min
6 porties
Ingredienti
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (opzionale)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
5 g
Calorie
573 kJ /
137 kcal
Grassi
5 g
Carboidrati
16 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
lagere GI
8 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Prime Board
Nessuna valutazione
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Geode cake
Nessuna valutazione
Hummus
5min
Glutenvrije gevulde pepers
Nessuna valutazione
Zuivelvrije tzatziki
Nessuna valutazione
Rucola taart
Nessuna valutazione
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Tzatziki
20min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Nessuna valutazione
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Mangosapje met cayennepeper
10min