Dispositivi & Accessori
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Prep. 20min
Totale 2h 20min
24 stuks
Ingredienti
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
1 g
Calorie
104 kJ /
25 kcal
Grassi
1 g
Fibre
0 g
Carboidrati
3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
lagere GI
8 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Knapperig brood
Nessuna valutazione
Cider-Kipstoofpot
Nessuna valutazione
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Zuivelvrije tzatziki
Nessuna valutazione
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nessuna valutazione
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nessuna valutazione
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Verse zomerse loempia’s
30min
Krokante olijven
1h 30min
Dadel curry dip
5min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min