Dispositivi & Accessori
Rabarberijs
Prep. 15min
Totale 36h 25min
6 porties
Ingredienti
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
7.3 g
Calorie
2479 kJ /
593 kcal
Grassi
41.1 g
Carboidrati
48.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Rabarber
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Pindakaas
5min
Champagne en pompelmoes sorbet
Nessuna valutazione
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nessuna valutazione
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Nessuna valutazione
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nessuna valutazione
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Gefermenteerde rode uien
96h
Bessencurd
20min
Gele smoothie bowl
2h 20min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Nessuna valutazione