Dispositivi & Accessori
Rauwe chocolade bietencake
Prep. 15min
Totale 2h 15min
20 porties
Ingredienti
Cake
-
olijfolie om in te vetten
-
amandelen200 g
-
rode bieten (± 350 g), geschild, in stukken (3 cm); en iets meer in spiraal gesneden als afwerking2
-
wortel (± 135 g), in stukken1
-
gedroogde, geraspte kokosnoot120 g
-
sinaasappel enkel de schil, zonder het witte gedeelte (facultatief)1
-
psylliumvezels2 el
-
ontpitte dadels (± 80 g)15
-
pure ahornsiroop140 g
-
cacaopoeder80 g
-
chiazaad30 g
-
lijnzaad30 g
-
vanillepasta1 tl
-
zout¼ tl
Chocolade glazuur
-
cacaoboter250 g
-
rauwe cashewnoten125 g
-
chiazaad40 g
-
pure ahornsiroop220 g
-
water110 g
-
cacaopoeder60 g
-
zout¼ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
77.2 mg
Proteine
6.5 g
Calorie
1499.2 kJ /
357 kcal
Grassi
27.3 g
Fibre
7.7 g
Grassi saturi
12.6 g
Carboidrati
22.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Lactosevrij smullen
13 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Nessuna valutazione
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Margarita van komkommer en chilipeper
Nessuna valutazione
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nessuna valutazione
Koken van bulgur
35min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Rode bietensalade
10min
Vegan Bolognese
50min
Thaise rode curry
1h
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Quinoasalade
40min
Havertaart
Nessuna valutazione