Dispositivi & Accessori
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Prep. 10min
Totale 30min
12 stuks
Ingredienti
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
216.3 mg
Proteine
6.6 g
Calorie
866.4 kJ /
207.1 kcal
Grassi
12.7 g
Fibre
0.8 g
Grassi saturi
7.5 g
Carboidrati
16.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Aan tafel in 30 minuten
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nessuna valutazione
Rijstschotel met appelen
Nessuna valutazione
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Rabarber-munt cocktail
2h
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Confituur van ananas en gember
40min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Vanilleroomijs
12h
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min