Dispositivi & Accessori
Roze roerei
Prep. 5min
Totale 15min
2 porties
Ingredienti
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
620.1 mg
Proteine
18.1 g
Calorie
1857.5 kJ /
442 kcal
Grassi
32.6 g
Fibre
4.8 g
Grassi saturi
8.1 g
Carboidrati
17.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Roze herfst
7 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Sate Ayam
1h 30min
Regenboog Veggie Pizza
Nessuna valutazione
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nessuna valutazione
Napolitaanse Pizza
Nessuna valutazione
Zuivelvrije tzatziki
Nessuna valutazione
Cashew schenkroom
Nessuna valutazione
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nessuna valutazione
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Citroenijs
8h 30min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Proteïnepudding
6h 35min