Dispositivi & Accessori
Mallorcaanse vissoep
Prep. 20min
Totale 40min
4 porties
Ingredienti
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
20 g
Calorie
901 kJ /
215 kcal
Grassi
8 g
Fibre
4.4 g
Carboidrati
8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Low Carb recepten
13 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Champignons of zwammen met look
20min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Bouillabaisse
Nessuna valutazione
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Rauwe chocolade bietencake
Nessuna valutazione
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Ezogelin Soep
1h 5min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Graubünden gerstsoep
Nessuna valutazione