Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pastry
- 1 orange, peel only
- 40 g white sugar
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 200 g gluten free plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 20 g cold water
Topping
- 120 g white sugar
- 300 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 2 tsp natural vanilla extract
- 260 g gluten free plain flour
- 90 g gluten free cornflour
- ¾ tsp gluten free baking powder
- ½ tsp xanthan gum
Assembly and baking
- gluten free flour, to dust
- 250 g fruit mince (see Tips)
- icing sugar, to dust
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 1015.1 kJ / 242.6 kcal
- Proteine
- 3.1 g
- Carboidrati
- 45.7 g
- Grassi
- 14.9 g
- Grassi saturi
- 8.7 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodio
- 21.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Gluten-free Artisan Bread
2h 30 min
Gluten free shortbread
1h 20 min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Gluten free fruit mince pies
1sa 15 dk
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten free Christmas fruit cake
7 godz. 35 min
Gluten-free Christmas Pudding
12h 20min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30 min
Quince Torta
8 Std.
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min