Dispositivi & Accessori
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Prep. 10min
Totale 1h
8 slices
Ingredienti
-
unsalted butter soft350 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight4 - 5
-
fresh blackberries200 g
-
caster sugar400 g
-
medium eggs2
-
vanilla extract2 tsp
-
plain flour300 g
-
milk350 g
-
baking powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
290.1 mg
Proteine
7.9 g
Calorie
3510 kJ /
838 kcal
Grassi
39 g
Fibre
4.3 g
Grassi saturi
24 g
Carboidrati
112 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Frangipane Cake
1h 45min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3h
Hot Cross Scones
30min
Pear and Walnut Cake
1h 35min
Chocolate Salami
4h 5min
Strawberry Bavarois
6h
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h
Carrot Cake
2h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min