Dispositivi & Accessori
Aardappelgratin
Prep. 25min
Totale 1h 10min
6 porties
Ingredienti
-
aardappelen geschild, in stukken gesneden, die passen in de invoeropening van de Cutter1200 g
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
knoflookteentje1
-
room, min. 30% vet400 - 500 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
386 mg
Proteine
10 g
Calorie
1770 kJ /
423 kcal
Grassi
26 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
15 g
Carboidrati
34 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cutter
15 ricette
Benelux
Benelux
Cutter+
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Knapperige granola
2h
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Vloeibare karamel
25min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Nessuna valutazione
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nessuna valutazione
400-500 g ui karameliseren
50min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Karamelpudding
1h
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Vruchtensaus (coulis)
10min