Dispositivi & Accessori
Zucchini and Almond Pulp Bread
Prep. 20min
Totale 2h 30min
10 slices
Ingredienti
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (opzionale)85 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
234 mg
Proteine
9 g
Calorie
1272 kJ /
304 kcal
Grassi
18 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
31 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Desserts - Thermomix® Sensor
18 ricette
Canada
Canada
No Waste
9 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Basic Farro
35min
Skinny Strawberry Acai Lemonade
10min
Liver cake
1h 50min
Broccoli Salad
5min
Protein Boosted Waffles
25min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Black Tahini
20min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Protein Boosted Oatmeal
15min