Dispositivi & Accessori
Zucchini and Almond Pulp Bread
Prep. 20min
Totale 2h 30min
10 slices
Ingredienti
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
3 oz chopped almondschopped walnuts (opzionale)3 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
234 mg
Proteine
9 g
Calorie
1272 kJ /
304 kcal
Grassi
18 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
31 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Pickled Watermelon Rind
1h 30min
Homemade Green Superfood Powder
14h 15min
Peach and Almond Ice Cream
8h 10min
Paleo Sandwich Bread
3h 20min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2h
Zucchini Bread
1h 15min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1h 20min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Banana Bread Maui
1h
Pumpkin Streusel Muffins
25min