Dispositivi & Accessori
Druiven en cava trifle
Prep. 30min
Totale 4h 30min
8 porties
Ingredienti
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
4 el gemengde granen, ontbijt, knapperigwafelrollen verkruimeld4
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
44.1 mg
Proteine
5 g
Calorie
1799 kJ /
430 kcal
Grassi
16.2 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
9.1 g
Carboidrati
64.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
140 jaar Vorwerk
16 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nessuna valutazione
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Rijstschotel met appelen
Nessuna valutazione
Vegan kaas dip
40min
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Zeevruchtennat met champagne
Nessuna valutazione
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Muntthee
25min