Dispositivi & Accessori
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
Prep. 20min
Totale 24h 25min
8 portions
Ingredienti
-
Granita™ biscuits broken into pieces240 g
-
unsalted butter softened80 g
-
caster sugar150 g
-
fresh limes zested, no white pith, juiced (40 g)2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
cream cheese cut into pieces370 g
-
white rum60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)450 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
5.1 g
Calorie
1819 kJ /
433.1 kcal
Grassi
33.4 g
Fibre
1.3 g
Carboidrati
26.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Mini cakes
15 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Ube nut pie
5h 10min
Grisons barley soup
1h 15min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Naturally Sweet Mango Sorbet
10min
Gluten free waffle cones
35min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min
Charcoal bao buns
1h 50min
Mango cheesecake
6h 35min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45min
Raspberry whip
10min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min