Versioni compatibili
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 800 - 1000 g bone-in skinless chicken thigh (4-6 pieces)
- 2 tsp ground turmeric
- 2 garlic cloves
- 1 onion, cut into halves
- 2 fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 cm fresh turmeric
- 1 pinch sea salt
- 3 tbsp coconut oil
- 120 g water
- 400 g coconut cream
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves
- 300 g fresh green beans, trimmed
- 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, plus extra to garnish
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- raw cashews, toasted and roughly chopped, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 4 portions
- Calorie
- 12508.9 kJ / 2989.7 kcal
- Proteine
- 201.7 g
- Carboidrati
- 89.1 g
- Grassi
- 218.2 g
- Grassi saturi
- 167.2 g
- Fibre
- 24.8 g
- Sodio
- 1021.5 mg
Ricette alternative
Chicken korma with cashews
30 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Chiang Mai noodles
25 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Chicken laksa
30 min
Biryani-style rice
1 godz. 5 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Turmeric lime chicken skewers
1j 30 menit
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
Coconut fish curry
1h 10 min