Dispositivi & Accessori
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Prep. 30min
Totale 1h 45min
4 stuks
Ingredienti
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
137.4 mg
Proteine
14 g
Calorie
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Grassi
56.8 g
Fibre
12.1 g
Grassi saturi
21.4 g
Carboidrati
160.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Glutenvrij bakken
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Prime Board
Nessuna valutazione
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nessuna valutazione
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nessuna valutazione
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Gorgonzola spread
Nessuna valutazione
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nessuna valutazione
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nessuna valutazione
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Beef Wellington
10h 10min
Miso Udon Noedels
20min