Dispositivi & Accessori
Macaroni met ham en kaas
Prep. 25min
Totale 1h 20min
8 porties
Ingredienti
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
764.9 mg
Proteine
18.4 g
Calorie
1739 kJ /
415.6 kcal
Grassi
20.4 g
Fibre
2.5 g
Grassi saturi
8.9 g
Carboidrati
39.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Klassiekers
27 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Rode kool met appel
1h 10min
Spaghetti Bolognese
40min
Veelzijdige gladde soep
45min
Bolognesesaus
1h 15min
Veelzijdige gladde soep
45min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Aardappelpuree
45min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Koninginnenhapje
55min
Verse Tomatensoep
30min
Béchamelsaus
15min