Meat and Vegetables with Rice
TM6 TM5 TM31

Meat and Vegetables with Rice

2.8 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
  • 50 g carrots, washed, cut in pieces (4 cm)
  • 40 g beef, fat removed, ensuring all bones are removed before use
    o lamb meat, fat removed, ensuring all bones are removed before use
  • 250 g water
  • 20 g baby rice
  • 1 tsp olive oil
    o unsalted butter

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
471 kJ / 113 kcal
Proteine
5.9 g
Carboidrati
14.3 g
Grassi
3.6 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative