![Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono) Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FCC4F523-818C-4EDB-B7C8-16CE6B5B1F5E/Derivates/372079cf-5ed7-47ce-8e22-4f7464156f8c.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1200 g water
- 500 g chicken wings, skin on
- 100 g potatoes, cut in pieces (1-2 cm)
- 150 g onions, quartered
- 1 carrot, cut in pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut in pieces (2 cm)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
o 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g white rice
- 1 medium egg
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1783 kJ / 424 kcal
- Proteine
- 25 g
- Carboidrati
- 25 g
- Grassi
- 24 g
- Fibre
- 3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15 min
Seafood Rice
1h 15 min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15 min
Chickpea Soup (Revithia)
1sa 40 dk
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Carrot Juice
5 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Beef Goulash Soup
1h 15 min