Dispositivi & Accessori
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Prep. 30min
Totale 4h 40min
16 portions
Ingredienti
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
251.8 mg
Proteine
4.9 g
Calorie
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Grassi
19.4 g
Fibre
1.2 g
Grassi saturi
3.2 g
Carboidrati
34.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Diamond Club - First Edition
18 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Hainan Coconut Mooncake
49h 10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8h
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10min
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Latkes
35min
No Starter Sourdough Bread
23h
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1h
Boston Clam Chowder
55min