Dispositivi & Accessori
Tomato and onion gravy (South African)
Prep. 10min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
-
onion cut into quarters1
-
vegetable oil20 g
-
ripe tomatoes skinned and cut into pieces (3 cm)4
-
tomato paste20 g
-
dried oregano1 tsp
-
Worcestershire sauce20 g
-
sugar to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
302.5 mg
Proteine
2 g
Calorie
433.8 kJ /
103.7 kcal
Grassi
5.4 g
Fibre
2.9 g
Grassi saturi
0.7 g
Carboidrati
14 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
A taste of South Africa
37 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Community fave brown rice salad
55min
Versatile smooth soup
45min
Beef, ale and dumpling stew
2h 55min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Hash Browns
20min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
South African yellow rice using rice mode
20min
Minced Meat
35min
Fruit crumble with crème anglaise
1h 10min
Chicken Curry (Filipino Style)
35min
Slap pap (soft porridge)
40min
Stywe pap (firm porridge)
40min