Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Proteine
- 36.6 g
- Carboidrati
- 21.4 g
- Grassi
- 33.9 g
- Grassi saturi
- 20.6 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodio
- 753.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Fish and mixed vegetable parcels
1u. 15min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Hearty seafood chowder
45min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Simple steamed salmon
30 min
Cod with citrus butter
40min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Steamed fish with green mash
50min
Linguine with salmon and herbs
25min