Dispositivi & Accessori
Steak au Poivre (peberbøf)
Prep. 20min
Totale 20min
4 portioner
Ingredienti
-
peberkorn, sorte30 g
-
oksekødsfileter (ca. 150 g hver)4
-
flydende oksebouillon60 g
-
brandy40 g
-
fløde, cirka 48 %60 g
-
smør i tern50 g
-
olivenolie2 spsk
-
havsalt1 knivspids
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
217 mg
Proteine
69 g
Calorie
4073 kJ /
973 kcal
Grassi
71 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
31 g
Carboidrati
5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Keto
26 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min
Kyllingebryst pizzaiola
55min
Piri Piri kylling med salat
Nessuna valutazione
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nessuna valutazione
Provencalsk kylling
Nessuna valutazione
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Oksekødskofta med feta
Nessuna valutazione
Kaloriefattig lasagne
Nessuna valutazione
Bahn mi med kylling
Nessuna valutazione
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nessuna valutazione
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Nessuna valutazione
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Nessuna valutazione