Dispositivi & Accessori
Hamburgers
Prep. 10min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves2
-
red onion60 g
-
rib-eye steak boneless, do not trim fat, cubed (approx. 2.5 cm/1 in.)450 g
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
salt, fine1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 tsp
-
egg1
-
bread roll, dry60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
777.4 mg
Proteine
24.5 g
Calorie
1502.6 kJ /
359.1 kcal
Grassi
24.4 g
Fibre
1.1 g
Grassi saturi
10.4 g
Carboidrati
10.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
There is Always Room at Our TABLE
22 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Lasagna Bolognese
3h
Spaghetti alla carbonara
30min
Asparagus Sauté
15min
Quick Rise Basic Bread
45min
Lace Cookies with Nutella
50min
Margarita
5min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Honey soy tofu with steamed rice
40min
BBQ Pulled Chicken
40min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h