Dispositivi & Accessori
Vegan Bolognese
Prep. 15min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
Vegan cheese substitute
-
raw cashew nuts85 g
-
nutritional yeast15 g
-
garlic powder2 pinches
-
salt½ tsp
Sauce
-
canned kidney bean (drained weight 255 g), drained1 can
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
English celery stalks cut in pieces100 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
onion cut in eighths1
-
100 g waterwhite wine, dry (vegan)100 g
-
canned chopped tomato (400 g)1 can
-
tomato purée50 g
-
ground cumin½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
14.2 g
Calorie
1521.1 kJ /
363.6 kcal
Grassi
15.6 g
Fibre
10.5 g
Carboidrati
40.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
We Celebrate our Uniqueness
19 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Begedil Daging
30min
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Browning Beef Strips
Nessuna valutazione
Vegetarian Medallions
1h 10min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10h 30min
Black sticky rice pudding
9h 40min
Semolina Dumplings
1h 40min
Balado Eggplant
50min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Stale Bread Lasagne
1h 45min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min