Dispositivi & Accessori
Blackened Fish Burger
Prep. 20min
Totale 55min
6 portions
Ingredienti
Sriracha Mayonnaise
-
mayonnaise115 g
-
sriracha sauce to taste30 g
-
oregano, dried1 tsp
Fish Patties
-
shallot in pieces115 g
-
panko breadcrumbs30 g
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
coriander, ground½ tsp
-
cayenne pepper, ground½ tsp
-
cumin, ground¼ tsp
-
680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cubedcod fillet, skinless cubed680 g
-
vegetable oil to fry
-
ciabatta bread toasted6
-
red pepper, roasted, preserved sliced, to serve
-
lettuce, any type to serve
-
potato chips to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
22 g
Calorie
2004 kJ /
479 kcal
Grassi
27 g
Fibre
3 g
Carboidrati
37 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
A Feast for Fathers
10 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
Polenta
1h
Basic Quinoa
35min
Pink Moon Milk
10min
Sweet and spicy nut butter
30min
Fermented Carrots
84h 30min
Tahini dip (tarator)
5min
Crunchy Granola
2h
Vegan almond dip
5min
Fruit, Date and Nut Chop (TM5/6 Metric)
5min
Split Pea Soup
2h 10min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min