Dispositivi & Accessori
Potato Salad with Green Goddess Dressing
Prep. 15min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
water700 g
-
large eggs4
-
potatoes sliced (1 cm), peeled if desired700 g
-
frozen green beansfrozen edamame beans300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh chives cut in pieces20 g
-
fresh dill cut in pieces10 g
-
fresh parsley cut in pieces15 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
mustard10 g
-
sugar1 pinch
-
ground black pepper½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 4 portions
Sodio
2893.9 mg
Proteine
80.7 g
Calorie
7302.7 kJ /
1745.4 kcal
Grassi
92.3 g
Fibre
31.8 g
Grassi saturi
16.5 g
Carboidrati
157 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Green Goddess Summer Salads
6 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Vegetarian Curry
40min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Spaghetti Carbonara
40min
Seafood and Pork Stew
1h 10min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Pistachio Cream Pasta
30min
Caprese Omelette
30min
Baklava Cheesecake
3h 30min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min