Dispositivi & Accessori
Tomato Short Ribs Stew
Prep. 15min
Totale 1h 30min
4 portions
Ingredienti
-
olive oil60 g
-
garlic cloves3
-
pork spare rib cut in pieces (5-6 cm)500 g
-
onion cut in quaters150 g
-
carrot cut in cubes (3 cmx 3 cm)100 g
-
red capsicum cut in cubes (3 cmx 3 cm)150 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
water500 g
-
vegetable stock powder1 tsp
-
bay leaf, dried1
-
potatoes cut in cubes (5 cm x 5 cm)700 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
185.4 mg
Proteine
29 g
Calorie
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Grassi
35.7 g
Fibre
6.5 g
Grassi saturi
9.3 g
Carboidrati
41.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Open Cooking
32 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Stir Fried Potato Shreds
20min
Vegetable Fritters
20min
Braised Eggs
Nessuna valutazione
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Braised Rice Wine Fish
20min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Summer seafood soup
45min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nessuna valutazione