Dispositivi & accessori
Stone fruit galettes
Prep. 20min
Totale 50min
6 portions
Ingredienti
-
hazelnuts skins on60 g
-
rolled oats40 g
-
spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
butter100 g
-
egg1
-
water3 - 4 tsp
-
stone fruit cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)3 - 4
-
apricot jam (warmed)
-
natural yoghurt to serve (optional)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
146.8 mg
Proteine
8.6 g
Calorie
1398.8 kJ /
333 kcal
Grassi
21.6 g
Fibre
3.9 g
Grassi saturi
9.5 g
Carboidrati
25.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet Nourish
80 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2h 55min
Tamale Pie (Anna) Metric
1h 30min
Poppy seed torte
5h
Paleo "Tortilla" Chips
45min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3h 25min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Piernik (Polish honey cake)
2h 50min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min