Dispositivi & accessori
Pear Frangipane
Prep. 25min
Totale 1h 30min
8 portions
Ingredienti
Pastry
-
unsalted butter diced then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Pears
-
water500 g
-
pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)3
Frangipane Filling
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter soft120 g
-
medium eggs2
-
ground almonds120 g
-
plain flour15 g
Glaze
-
apricot jam melted1 Tbsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
8.4 g
Calorie
2249 kJ /
538 kcal
Grassi
35.6 g
Carboidrati
46 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
PEARS
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Frangipane Cake
1h 45min
Panna Cotta
6h 15min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Pear Frangipane
1h 30min
Summer Pudding
8h 30min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Shallot Tarte Tatin
2h
Bakewell Tart
1h 50min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3h 40min
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h