Dispositivi & accessori
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Prep. 30min
Totale 1h
64 pieces
Ingredienti
Sauce
-
olive oil80 g
-
Dijon mustard30 g
-
agave syrup10 g
-
poppy seeds10 g
-
lemon juice only1
Tapioca Balls
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cassava cut in pieces (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
onions quartered130 g
-
oil (e.g. sunflower or groundnut), plus extra for frying30 g
-
plain flour60 g
-
medium eggs beaten2
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
1 g
Calorie
657 kJ /
157 kcal
Grassi
12 g
Carboidrati
11 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The Modern Vegetarian
60 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Hot and sour soup
20min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min
Soparnik
1h 45min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Black Rice Pudding
45min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Cheese and Walnut Patties
Nessuna valutazione
Hazlenut and Sunflower Spread
8h 10min
Sparkling Cucumber and Ginger Refresher
5min
Double Peanut Cookies
30min
Chocolate Chip Cake
1h 30min