Dispositivi & accessori
Chicken moghrabieh
Prep. 10min
Totale 25h 15min
6 portions
Ingredienti
-
dried chickpeas250 g
-
water for soaking
-
olive oil or ghee, melted2 tbsp
-
caraway seeds2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
unsalted butter70 g
-
salt2 tsp
-
pickling onions (small)300 g
-
Lebanese pearl couscous (see Tips)250 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
864.4 mg
Proteine
40.3 g
Calorie
2540.3 kJ /
604.8 kcal
Grassi
23 g
Fibre
6.7 g
Grassi saturi
9.1 g
Carboidrati
55.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Authentic Lebanese
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Lamb sfiha
1h 20min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Fish tagine with tahini
1h 15min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Cucumber soup with prawn skewers
Nessuna valutazione
Ala hodi (Potato curry)
40min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Tarator (tahini dip)
5min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min