Dispositivi & accessori
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
Prep. 10min
Totale 45min
1 Total recipe
Ingredienti
-
water150 g
-
rhubarb leaves removed, cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar225 g
-
lemon juice only1
-
cloves4
-
liquid pectin1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 Total recipe
Proteine
5 g
Calorie
4155 kJ /
993 kcal
Grassi
1 g
Carboidrati
253 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Blackberry Jam
20min
Seville Orange Marmalade
2h 30min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Shortcrust Pastry
5min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3h
Gooseberry Curd
1h
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Rhubarb Crumble
55min
Rhubarb Ice Cream
36h 25min
Celeriac and Apple Soup
55min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min