Dispositivi & accessori
Tomaat en Chili jam
Prep. 15min
Totale 1h 15min
1 pot
Ingredienti
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 pot
Sodio
4727.5 mg
Proteine
13.2 g
Calorie
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Grassi
42.8 g
Fibre
14.6 g
Grassi saturi
4 g
Carboidrati
263.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ontvangen & genieten
9 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nessuna valutazione
Gember schillen
Nessuna valutazione
Vleesbouillonpasta
45min
Bessencurd
20min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Maanzaad-mayonaise
Nessuna valutazione
Abrikozen ketchup
Nessuna valutazione
200 g ui karameliseren
40min
Curryketchup
30min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Blauwe bessen Jam
Nessuna valutazione
Tomatenketchup
1h 15min