Dispositivi & accessori
Tomatenketchup
Prep. 15min
Totale 1h 15min
1200 g
Ingredienti
-
1000 g tomaten uit blikrijpe tomaten in kwarten gesneden1000 g
-
rode paprika in stukken gesneden180 g
-
rode uien130 g
-
teentjes knoflook2
-
rode wijnazijn100 g
-
laurierblad, vers1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
honing100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
1 g
Calorie
218 kJ /
52 kcal
Grassi
0 g
Fibre
1.9 g
Carboidrati
10 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Het basiskookboek
174 ricette
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Kippenbouillonpasta
45min
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nessuna valutazione
Karamelpoeder
1h
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nessuna valutazione
Lamsspiesjes
Nessuna valutazione
Hazelnootbavarois
6h 40min
Chocoladehazelnootpasta
45min
Curryketchup
30min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Tomaat en Chili jam
1h 15min