Dispositivi & accessori
Sous-vide miso aubergine
Prep. 20min
Totale 2h 45min
4 porties
Ingredienti
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
670 mg
Proteine
4 g
Calorie
654 kJ /
156 kcal
Grassi
6 g
Fibre
5.3 g
Grassi saturi
0.9 g
Carboidrati
13 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sous-vide koken
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nessuna valutazione
Zalm mozaïek
Nessuna valutazione
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nessuna valutazione
Kleine aspergeflans
55min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Lams- en Quinoastoofpot
Nessuna valutazione
Avocadomayonaise
15min
BBQ-saus
20min
Drie soorten melk cake
2h
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Tomaat en Chili jam
1h 15min