Dispositivi & accessori
Frozen mojito cheesecake
Prep. 20min
Totale 24h 25min
12 portions
Ingredienti
-
Granita™ biscuits broken into pieces160 g
-
unsalted butter softened50 g
-
caster sugar100 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
cream cheese250 g
-
lime juice (approx. 2 limes - see Tip)40 g
-
white rum40 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
3.4 g
Calorie
1212.7 kJ /
288.7 kcal
Grassi
22.3 g
Fibre
0.8 g
Carboidrati
17.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Celebrate summer with Nico Moretti
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Mojito-style cocktail
10min
Summer daze
10min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Citrus seafood salad
1h
Coffee semifreddo
6h 30min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Sparkling white sangria punch
24h 30min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min