Dispositivi & accessori
Italian "Baked" Beans
Prep. 15min
Totale 1h 15min
8 portions
Ingredienti
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
903 mg
Proteine
19 g
Calorie
1180 kJ /
282 kcal
Grassi
2 g
Fibre
11 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
49 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
BBQ Time Savers
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Chorizo Loaf Cake
45min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Egg Puffs
25min
Root Vegetable Soufflé
1h 25min
Leek quiche
1h 45min
Black Beans
30min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Vegan Pesto
10min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Curried Lentils
5h 15min