Dispositivi & accessori
Soft Cake with Salted Caramel
Prep. 10min
Totale 1h 40min
10 slices
Ingredienti
Soft Cake
-
butter cold, plus extra for greasing120 g
-
sugar100 g
-
eggs2
-
milk150 g
-
flour200 g
-
potato starch50 g
-
vanilla pod seeds only1
-
baking powder10 g
Caramel <br>
-
sugar250 g
-
salted butter cold75 g
-
cream min 30% fat160 g
-
water1045 g
-
lemon juice (see tip)1 ½ tsp
-
vinegar1 tbsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
91 mg
Proteine
4 g
Calorie
1529 kJ /
365 kcal
Grassi
19 g
Fibre
0.8 g
Grassi saturi
10 g
Carboidrati
45 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet baking with caramel
5 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Japanese ramen noodles
1h
Pancake muffins with banana and chocolate
30min
Cinnamon buns
3h 5min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Red Velvet Cake
1h 20min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Churros
40min
Chocolate dragée cookies
50min
Magdalenas
1h
Caramel Brownies
1h 20min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1h 30min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min