Dispositivi & accessori
Pierogi met vlees
Prep. 40min
Totale 1h
6 porties
Ingredienti
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
20.3 g
Calorie
2006 kJ /
479 kcal
Grassi
12.1 g
Fibre
3.1 g
Carboidrati
74.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Groentesandwiches
Nessuna valutazione
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nessuna valutazione
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nessuna valutazione
Amarant cacao balletjes
Nessuna valutazione
Tarbot in champagnesaus
Nessuna valutazione
Cashew schenkroom
Nessuna valutazione
Charoset
15min
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nessuna valutazione
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nessuna valutazione