Dispositivi & accessori
Keftedes (gehaktballen)
Prep. 30min
Totale 2h 30min
8 porties
Ingredienti
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (opzionale)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
30 g
Calorie
1396 kJ /
334 kcal
Grassi
13 g
Carboidrati
21 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Nasi Goreng
40min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nessuna valutazione
Zalm met rijst en champignons
30min
Druiven en cava trifle
Nessuna valutazione
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Kimchi kaasdip
Nessuna valutazione
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Ovenburger
1h 45min
Pikante Kip met Kokosrijst
Nessuna valutazione
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Muntthee
25min