Dispositivi & accessori
Groentenbouillonpasta
Prep. 20min
Totale 45min
6 porties
Ingredienti
-
Parmezaanse kaas (opzionale) in stukken (3 cm)50 g
-
bleekselderij in stukken200 g
-
wortelen in stukken250 g
-
uien in helften100 g
-
tomaten in stukken100 g
-
courgettes in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons50 g
-
gedroogd laurierblad (opzionale)1
-
gemengde verse kruiden (bijv. basilicum, salie, rozemarijn), alleen de blaadjes6 takjes
-
verse peterselie4 takjes
-
grof zout120 g
-
30 g waterdroge witte wijn30 g
-
olijfolie1 eetlepel
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 6 porties
Proteine
28 g
Calorie
2226 kJ /
533 kcal
Grassi
29 g
Fibre
18.4 g
Carboidrati
34 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Kippenbouillonpasta
45min
Vleesbouillonpasta
45min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nessuna valutazione
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Lamsspiesjes
Nessuna valutazione
Gembersoep met rode paprika
50min
Curryketchup
30min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Mangochutney
1h 20min
Tomatenketchup
1h 15min
Koolsla
10min