Dispositivi & accessori
Glutenvrije frambozen rolgebak
Prep. 30min
Totale 25h 40min
10 porties
Ingredienti
Royal Icing sneeuwvlokken
-
eiwit van groot ei (zie tip)1
-
poedersuiker200 g
-
vers geperst citroensap¼ tl
-
kokos, gedroogd, geraspt om te bestrooien10 g
Biscuitgebak
-
eieren (63-73 g)4
-
basterdsuiker110 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
basterdsuiker om te bestrooien20 - 30 g
Mascarponeroom
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
mascarpone100 g
-
poedersuiker20 g
Opbouw en afwerking
-
aardbeienconfituurframbozenconfituur200 g
-
frambozen150 g
-
kokos, gedroogd, geraspt20 g
-
chocoladeschilfers wit100 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
88 mg
Proteine
6 g
Calorie
2501 kJ /
600 kcal
Grassi
39 g
Fibre
2.5 g
Grassi saturi
24 g
Carboidrati
55 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feesttafel
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nessuna valutazione
Rabarbertaart
55min
Tiramisu
5h 20min
Ciabattabroodjes
3h 30min
Mini panettone
Nessuna valutazione
Halloween broodjes
Nessuna valutazione
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Kerstman macarons
3h 20min
Banketbakkersroom
15min