Dispositivi & accessori
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Prep. 10min
Totale 30min
12 stuks
Ingredienti
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
216.3 mg
Proteine
6.6 g
Calorie
866.4 kJ /
207.1 kcal
Grassi
12.7 g
Fibre
0.8 g
Grassi saturi
7.5 g
Carboidrati
16.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Aan tafel in 30 minuten
12 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan jus
40min
Zalm mozaïek
Nessuna valutazione
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Crème karamel (flan)
5h 30min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Butternut en gembersoep
35min
Yoghurt en muntdressing
15min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Soubisesaus
Nessuna valutazione
Chocolademousse
3h 20min
Knapperige granola
2h