Dispositivi & accessori
Banana bread (Diabetes)
Prep. 10min
Totale 1h 15min
12 slices
Ingredienti
-
extra virgin olive oil lightly flavoured, to grease
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces (see Tip)460 g
-
soy milk125 g
-
silken tofu200 g
-
pure maple syrup125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
apple juice sparkling60 g
-
white spelt flour300 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
almond meal60 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
walnuts roughly chopped55 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 12 slices
Sodio
1810 mg
Proteine
119 g
Calorie
18830 kJ /
4500 kcal
Grassi
223 g
Fibre
69 g
Grassi saturi
28 g
Carboidrati
481 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Gluten free focaccia bread
1h
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Carrot Cake
1h 20min
Pumpkin and ginger soup
35min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Café-style banana bread
1h 45min
Stuffed veggie snails
45min
Cabbage Thoran
20min
Fugazza sliced onion pizza
2h
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Vegetarian Beehoon
25min