Dispositivi & accessori
Gluten free bread rolls
Prep. 20min
Totale 2h 30min
12 portions
Ingredienti
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar20 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
brown rice flour200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
sesame seeds to sprinkle (optional)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
478.9 mg
Proteine
4.4 g
Calorie
932.3 kJ /
222.8 kcal
Grassi
1.2 g
Fibre
5.9 g
Grassi saturi
0.3 g
Carboidrati
49.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten free focaccia bread
1h
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free pizza dough
2h
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten free cinnamon doughnuts
25min