Dispositivi & accessori
Cuttlefish Salad with Water Spinach
Prep. 10min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
toasted peanuts peeled70 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
water1600 g
-
sweet soy sauce180 g
-
fermented prawn paste (hae ko)35 g
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
tamarind paste10 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
sugar30 g
-
tomato sauce25 g
-
squid (sotong kembang)500 g
-
water spinach300 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
2666.9 mg
Proteine
36.2 g
Calorie
2655.6 kJ /
634.7 kcal
Grassi
19.6 g
Fibre
17.3 g
Grassi saturi
3.4 g
Carboidrati
96.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
We can Work Magic out of Simple Things
37 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30min
Mango and cayenne juice
15min
Champagne lemon slush
10min
Lime Grapefruit Cooler
10min
Mussels Mariniere
25min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Raspberry and Basil Sangria
40min
Tropical Cocktail
10min
Tom Yum with Prawns
25min
Strawberry Vodka Shot
10min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30min