Dispositivi & accessori
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Prep. 20min
Totale 12h 20min
6 porties
Ingredienti
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
1750.5 mg
Proteine
8.5 g
Calorie
1525 kJ /
364 kcal
Grassi
25.4 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
13.3 g
Carboidrati
26.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Celebration of Colours
7 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Sloppy Gold Rush Burgers
Nessuna valutazione
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Nessuna valutazione
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nessuna valutazione
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nessuna valutazione
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Nessuna valutazione
Matzeballen
Nessuna valutazione
Spaanse brunch
1h 15min
Kurkuma schillen
Nessuna valutazione
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nessuna valutazione
Romige Aardappelsalade
Nessuna valutazione
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Nessuna valutazione